Afspraak maken

Druk op onderstaande knop en plan zelf een afspraak in mijn agenda. Een consult duurt maximaal een uur. Kun je niet op de aangegeven tijdstippen? Wil je liever een langer of korter consult of op een andere locatie afspreken? Neem dan contact met mij op via Whatsapp, e-mail of telefonisch.
Vrijblijvend annuleren kan tot twee werkdagen voor de afspraak. Meld jij je minder dan twee werkdagen van te voren af, dan kan het zijn dat ik kosten in rekening breng wanneer het mij niet lukt om iemand anders in te plannen voor dat moment. Ik hoop dat je daar begrip voor hebt. Annuleren kan per mail, telefonisch of Whatsapp.

Reserveer nu

Wil je liever eerder komen dan nu mogelijk is? Maak dan gebruik van de wachtlijst.

Plan eerst een afspraak op een moment dat het wel kan zodat je verzekerd bent van een afspraak. Druk vervolgens nogmaals op de paarse knop en kies “Zet mij op de wachtlijst” (kleine letters onder de kalender). Mocht er toch eerder een mogelijkheid komen dan krijg je daarover een e-mail. Wanneer je een nieuwe afspraak maakt, vergeet dan niet om de eerder gemaakte afspraak te annuleren.