Algemeen: hulp bij nare gevoelens

Hulp bij nare gevoelens?

Erkend & (deels) vergoed door veel verzekeraars* Geen verwijsbrief nodig ‘s Avonds en overdag beschikbaar Binnen twee weken een afspraak Gunstige tarieven

Iedereen heeft wel eens last van nare gevoelens, vervelende herinneringen, angst, boosheid, frustratie, verdriet, stress, onzekerheid of gebrek aan zelfvertrouwen. Dit is heel normaal. Meestal kunnen wij daar gelukkig goed mee om gaan en verdwijnen deze emoties weer snel.
Wanneer deze nare gevoelens te lang duren of helemaal niet nodig zijn in de gegeven situatie, wordt het een probleem. Je wordt dan beperkt in je vrijheid en voelt je ongelukkig. Je kunt dit negeren of proberen weg te drukken, helaas is dit zelden effectief. Het probleem kan daardoor verergeren en zelfs bijdragen aan fysieke klachten.
Gelukkig zijn er eenvoudige technieken en goede ervaren hulpverleners, die jou kunnen helpen om je beter en zelfs heel erg goed te voelen.
Op deze site wil ik je een indruk geven van mijn aanpak en van mij als therapeut. Ik nodig je dan ook graag uit om verder te lezen. In het submenu van deze pagina staan een aantal voorbeelden van klachten waarmee ik je kan helpen.  Dat overzicht is ter indicatie. Voor andere emotionele klachten kun je ook altijd contact opnemen.
Op de andere pagina’s kun je meer vinden over de methodes en technieken die ik toepas, wat ik kan betekenen voor organisaties en meer over mijzelf als persoon en hulpverlener. Verder op deze pagina kun je algemene informatie lezen over wat ik jou kan bieden.
Heb je vragen, wil je weten of ik jou kan helpen of zoek je hulp bij nare gevoelens?

Met vriendelijke groet en tot ziens,
Eric Jansen

Hulp bij nare gevoelens

Cursus of Workshop? Kijk dan eens op Zeeland-Coaching.nl