Afspreken op locatie, wandelcoaching of contact via telefoon of videobellen?

Afspreken op locatie, wandelcoaching of contact via telefoon of videobellen? Mogelijkheden om af te spreken

Erkend & (deels) vergoed door veel verzekeraars* Geen verwijsbrief nodig ’s Avonds en overdag beschikbaar Binnen twee weken een afspraak Gunstige tarieven

Wanneer jij behoefte hebt aan mijn ondersteuning dan zijn er veel verschillende manieren om af te spreken. Geef aan wat bij jou past, ook combinaties zijn mogelijk. Zo kunnen we bijvoorbeeld starten met een kennismaking in mijn praktijk om vervolgens ook een keer bij jou af te spreken of ergens buiten om samen een mooie wandeling te maken. Tussendoor kunnen we indien gewenst even bellen of videobellen. Laten we samen zoeken naar de beste combinatie. Onderstaand nogmaals de mogelijkheden om af te spreken.

– Een consult bij mij in de praktijk in Heinkenszand

– Een consult bij jou thuis

Ik kan, als dat beter uitkomt voor jou, langskomen voor een consult. *

– Een consult via telefoon of videobellen

Wanneer je dat wilt, dan is een consult via telefoon of videobellen mogelijk. Dit kan een goede optie zijn wanneer het niet praktisch is om elkaar persoonlijk te ontmoeten of voor wat kortere gesprekken. Bijvoorbeeld tussen twee consulten in.

Wandelen in de natuur

De beste gesprekken heb je vaak bij een fijne wandeling buiten in de natuur. Voor veel mensen praat dit gemakkelijker en is het een mooie manier om de helende werking van beweging, buitenlucht, natuur en een goed gesprek te combineren. * Als wandelcoach ben ik aangesloten bij Liberi. 
Om je nog beter te ondersteunen pas ik mij graag aan qua omgeving aan jouw wensen. Neem nu contact op voor meer informatie of een afspraak.
Met vriendelijke groet en tot ziens, Eric Jansen

*Voor afspraken op een andere locatie dan in mijn praktijk reken ik het geldende uurtarief plus een vast bedrag per kilometer, zie tarieven en vergoedingen.

Mogelijkheden om af te spreken