Tarieven

Wat kost een consult?

Erkend & (deels) vergoed door veel verzekeraars*
Geen doorverwijzing nodig
’s Avonds en overdag beschikbaar
Binnen twee weken een afspraak
Gunstige tarieven

Onderstaande tarieven gelden voor zowel een consult als voor een intake of kennismakingsafspraak in mijn praktijk.

Tarieven individueel consult

Het standaardtarief voor particulieren is 75 euro per consult. Op zaterdag geldt een toeslag van 15 euro. Vanaf 19.00 uur geldt er een avondtoeslag van 5 euro.
Mensen met minimale financiële middelen (bijstandsniveau) die geen beroep kunnen doen op familie of vrienden om financieel bij te springen kom ik graag tegemoet. Ik reken dan voor een consult 45 euro. Alleen op maandag t/m vrijdag tussen 11.00 en 15.00 uur.
Het tarief voor grotere bedrijven en organisaties is 115,- euro per consult. Op zaterdag geldt een toeslag van 30 euro. Vanaf 19.00 uur geldt er een avondtoeslag van 15 euro.
Een consult is maximaal een uur. Bij annulering van een afspraak binnen twee werkdagen (48 uur) reken ik een half consult. Bij niet verschijnen zonder afmelding reken ik een heel consult.

Tarief Consult van twee personen (relatiecoaching)

Het particulier tarief voor relatiecoaching is 82,50 euro per consult. Op zaterdag geldt een toeslag van 15 euro. Vanaf 19.00 uur geldt er een avondtoeslag van 5 euro.

Mensen met minimale financiële middelen (bijstandsniveau) die geen beroep kunnen doen op familie of vrienden om financieel bij te springen kom ik graag tegemoet. Ik reken dan voor een gezamenlijk consult 52,50 euro. Alleen op maandag t/m vrijdag tussen 11.00 en 15.00 uur.
Een consult is maximaal een uur.

Goed om te weten met betrekking tot de tarieven

Consulten worden (deels) vergoed door veel verzekeraars vanuit de aanvullende zorgverzekering indien het een curatief / therapeutisch consult betreft. Bij CZ wordt ook relatiecoaching (deels) vergoed. Er is derhalve geen doorverwijzing van een huisarts nodig en er geldt geen eigen risico. Bij een regulier psycholoog is dat wel het geval. Meer lezen over vergoedingen? Klik hier of klik op het item in het menu.

Ben je ondernemer?

Kosten voor Coaching zijn aftrekbaar van de belasting. Coaching wordt niet vergoed vanuit een aanvullende verzekering.

Werk je bij een bedrijf of organisatie?

Veel werkgevers hebben budget voor persoonlijke ontwikkeling, ziektepreventie en herstel bij ziekte van hun personeel. Veel werkgevers vergoeden een heel traject. Vraag bij je werkgever na wat de mogelijkheden zijn. Op verzoek geef ik graag meer informatie of maak ik een offerte.