Tarieven

Wat kost een consult?

Erkend & (deels) vergoed door veel verzekeraars*
Geen doorverwijzing nodig
’s Avonds en overdag beschikbaar
Binnen twee weken een afspraak
Gunstige tarieven

Graag wil ik mijn diensten voor iedereen beschikbaar houden of je nu een goed gevulde beurs hebt of juist niet. Om die reden werk ik met inkomensafhankelijke tarieven. Natuurlijk vraag ik geen bewijzen over je inkomen, het is op basis van goed vertrouwen. Onderstaand ook wat tips die jou kunnen helpen om de investering te verkleinen en de juiste keuze te maken.
Onderstaande tarieven gelden voor zowel een consult als voor een intake of kennismakingsafspraak.

Tarieven individueel consult

Mensen met minimale financiële middelen (bijstandsniveau) die geen beroep kunnen doen op familie of vrienden om financieel bij te springen kom ik graag tegemoet. Ik reken dan voor een consult 40 euro.
Het standaardtarief voor particulieren is 70,00 per consult.
Het tarief voor grotere bedrijven en organisaties is 100,- euro per consult.
Een consult is maximaal een uur.
Spreken we af dat ik naar jou toe kom? Dan reken ik voor particulieren 70 cent per gereden kilometer en 1 euro voor bedrijven en organisaties.

Tarief Consult van twee personen (relatiecoaching)

Het particulier tarief voor relatiecoaching is 77,50 euro per consult. Mensen met minimale financiële middelen (bijstandsniveau) die geen beroep kunnen doen op familie of vrienden om financieel bij te springen kom ik graag tegemoet. Ik reken dan voor een gezamenlijk consult 50 euro.
Een consult is maximaal een uur.

Goed om te weten met betrekking tot de tarieven

Consulten worden (deels) vergoed door veel verzekeraars vanuit de aanvullende zorgverzekering indien het een curatief / therapeutisch consult betreft. Bij CZ wordt ook relatiecoaching (deels) vergoed. Er is derhalve geen doorverwijzing van een huisarts nodig en er geldt geen eigen risico van 385 euro. Bij een regulier psycholoog is dat wel het geval. Meer lezen over vergoedingen? Klik hier of klik op het item in het menu.

Ben je ondernemer?

Kosten voor Coaching zijn aftrekbaar van de belasting. Coaching wordt niet vergoed vanuit een aanvullende verzekering.

Werk je bij een bedrijf of organisatie?

Veel werkgevers hebben budget voor persoonlijke ontwikkeling, ziektepreventie en herstel bij ziekte van hun personeel. Veel werkgevers vergoeden een heel traject. Vraag bij je werkgever na wat de mogelijkheden zijn. Op verzoek geef ik graag meer informatie of maak ik een offerte.