Tarieven

Wat kost een consult?

Erkend & (deels) vergoed door veel verzekeraars*
Geen doorverwijzing nodig
’s Avonds en overdag beschikbaar
Binnen twee weken een afspraak
Gunstige tarieven

Graag wil ik dat mijn hulp voor iedereen betaalbaar is. Daarom heb ik voor inkomensafhankelijke tarieven gekozen. Wie weinig heeft betaald minder en wie wat meer heeft betaald weer wat meer. Uiteraard hoef je niet aan te tonen in welke groep je valt. Ik vertrouw er op dat iedereen daar eerlijk in is. Zo hoop ik goede hulp voor iedereen toegankelijk te maken. Ik ga uit van de volgende tariefgroepen:
A Voor mensen met minimale financiële middelen (bijstandsniveau) die geen beroep kunnen doen op familie of vrienden om financiëel bij te springen.
B Gezinsinkomen tot 100.000 bruto per jaar.
C Gezinsinkomen tussen 100.000 en 150.000 bruto per jaar.
D Gezinsinkomen hoger dan 150.000 bruto per jaar.
E Vergoeding door werkgever.
Individueel
Samen
(2 personen)
Toeslag
avond
Toeslag
weekend
A45,-55,-n.v.t.n.v.t.
B75,-85,-5,-15,-
C85,-95,-5,-15,-
D95,-105,-5,-15,-
E115,-122,505,-15,-

Bovenstaande tarieven gelden voor zowel een consult als voor een intake of kennismakingsafspraak in mijn praktijk. Een consult is maximaal een uur.
Let op! Mogelijk krijg je een deel vergoed door je verzekering, zijn de kosten aftrekbaar van de belasting of wil jouw werkgever bijdragen! Lees hieronder meer daarover.
Consulten worden (deels) vergoed door veel verzekeraars vanuit de aanvullende zorgverzekering indien het een curatief / therapeutisch consult betreft. Er is geen doorverwijzing van een huisarts nodig en er geldt geen eigen risico. Bij een regulier psycholoog is dat wel het geval. Meer lezen over vergoedingen? Klik hier.
Ben je ondernemer/ ZZP-er? Kosten voor Coaching zijn aftrekbaar van de belasting.
Werk jij bij een organisatie? Veel werkgevers dragen graag financieel bij aan persoonlijke ontwikkeling, ziektepreventie en herstel bij ziekte van hun personeel. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden. Op verzoek maak ik graag een offerte.