Wie is de Coach / Counselor / Therapeut?

Mag ik jou helpen?

Therapeut in Zeeland
foto: Mieke Wijnen fotografie
Mijn naam is Eric Jansen. Sinds 2010 werk ik fulltime als therapeut en coach. Welkom op de website van mijn praktijk met de naam AndJoy.
AndJoy staat voor “Met vreugde”. Dat is wat ik wil bereiken bij mijzelf, de mensen om mij heen en bij mijn cliënten. Het vermogen om de dingen die je doet met plezier te doen. Je vrij te voelen en tevreden te zijn met het leven dat je leidt. Om dat te bereiken help ik je als Therapeut / Coach / Counselor om door moeilijke tijden heen te komen en vervelende ervaringen een plek te geven. Ook help ik om negatieve (denk) patronen te doorbreken, met stress om te gaan, te ontspannen en meer grip te krijgen op het leven.
Tijdens mijn werk maak ik gebruik van veel verschillende methodes. Sommige van deze methodes worden vooral gebruikt in de reguliere hulpverlening, andere worden gebruikt door een Complementair Therapeut of Coach. Voor mij is het belangrijk dat de methodes die ik gebruik veilig, effectief en efficiënt zijn. Doordat ik mij niet beperk tot een vaste behandelwijze kan ik het traject en de te gebruiken technieken helemaal op jou afstemmen. Samen kunnen wij dan in een relatief korte tijd tot een goed resultaat komen.

Opleiding en werkervaring

Mijn basis is de Europees erkende HBO opleiding Psychosociaal Counselor. Daarnaast heb ik veel verschillende cursussen gevolgd op het gebied van Coaching en Therapie. Denk daarbij aan NLP, EFT, EMDR (traumaverwerking), Ademtherapie, Slaaptherapie, Voedingtherapie, Stressrelease, Enneagram, Mindfulness, relatietherapie en Meditatie. Sinds 2009 ben ik fulltime werkzaam als Coach, Counselor en Therapeut.
Oorspronkelijk heb ik de studie Technische Bedrijfskunde gevolgd en ben ik werkzaam geweest als projectleider en manager. Deze ervaring komt goed van pas wanneer cliënten met werkgerelateerde klachten of vragen komen. 
Wanneer je meer informatie wilt of al besloten hebt te willen starten met een persoonlijk traject, neem dan direct contact op voor een afspraak.
Met vriendelijke groet,
Eric Jansen

 

Eén gedachte over “Wie is de Coach / Counselor / Therapeut?

Reacties zijn gesloten.