Trauma of nare herinnering verwerken?

Trauma verwerken? Verwerk het verleden en geniet weer van vandaag

Erkend & (deels) vergoed door veel verzekeraars*

Geen verwijsbrief nodig

’s Avonds en overdag beschikbaar

Binnen twee weken een afspraak

Gunstige tarieven

Veel mensen maken wel eens iets ingrijpends mee. Bijvoorbeeld een ongeluk of een vervelende confrontatie met een andere persoon. Wanneer deze ervaringen goed zijn verwerkt, hebben zij geen of een beperkte impact op het huidige functioneren. Als je echter merkt dat het je nog steeds bezig houdt, is het goed om daar iets aan te gaan doen.
Er zijn meerdere methodes die zeer effectief kunnen zijn bij het verwerken van ervaringen. Een methode die momenteel veel aandacht krijgt is EMDR (Eye Movement Desensitisation and Reprocessing). EMDR werkt relatief snel en kan worden toegepast zonder dat het trauma weer helemaal beleefd hoeft te worden. Inmiddels is er veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het verwerken van trauma’s met behulp van EMDR. Alle resultaten zijn zeer positief.
Wil je meer informatie over EMDR of een andere methode om nare ervaringen of een trauma verwerken zoals NLP of EFT? Kijk dan op deze site onder werkvormen, bel mij nu voor het maken van een afspraak of stuur een e-mail. Ik vertel je graag over de methodes die ik gebruik en wat het voor jou kan betekenen.
Met vriendelijke groet en tot ziens,
Eric Jansen

 

trauma verwerken
Chippycc

 Regio zeeland, Vlissingen, Middelburg, Goes, Zierikzee, Terneuzen. West-Brabant, Bergen op Zoom.