Algemeen Werkvormen

Hoe werkt het?

Erkend & (deels) vergoed door veel verzekeraars*

Geen verwijsbrief nodig

‘s Avonds en overdag beschikbaar

Binnen twee weken een afspraak

Gunstige tarieven

Negatieve gevoelens kunnen leiden tot angsten, gepieker en stress. Wanneer dit langere tijd aanhoudt kan dit resulteren in fysieke klachten.
Wanneer je bewust wordt van negatieve emoties, dien je zorg te dragen voor een passende reactie. Blijven piekeren of de door het lijf gegeven signalen negeren biedt zeker geen blijvende oplossing.

Wat kan jou helpen?

Gelukkig zijn er technieken die jou kunnen helpen. Met behulp van bijvoorbeeld NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en stressrelease, RET (Rationeel Emotieve Therapie) en Counseling kun jij jouw wereldbeeld en overtuigingen aanpassen en leren meer aandacht te hebben voor signalen van jouw lichaam en geest. Door deze technieken te gebruiken leer jij beter om te gaan met negatieve ervaringen en nare gevoelens. Ook kunnen zij worden ingezet om je nare ervaringen, indien nodig, te verwerken.
Stressrelease, EFT (Emotional Freedom Techniques), EMDR (Eye Movement Desensitisation and Reprocessing) en NLP geven de technieken om direct mentale en daar aan gerelateerde klachten aan te pakken. Het geeft vaak snel resultaat bij het behandelen van negatieve emoties zoals fobieën, angsten, boosheid, een negatief zelfbeeld, onverwerkte herinneringen, angsten voor de toekomst, stress en piekeren.
Het gebruik van het Enneagram kan jou helpen meer inzicht te krijgen in karakter, drijfveren en basismotivatie. In korte tijd kun je daarmee heel veel over jezelf en anderen leren.
Door ademtherapie ga je weer op een gezonde natuurlijke manier ademen waardoor emotionele klachten zoals angsten, somberheid en stress verminderen. Ook veel fysieke klachten met een onduidelijke oorzaak kunnen hierdoor verdwijnen.
Wanneer je meer informatie wilt over de genoemde behandeltechnieken, of meer achtergrondinformatie wilt lezen, wil ik je uitnodigen om de tabs in het submenu aan te klikken. Uiteraard kun je mij ook altijd mailen of bellen met vragen of voor het maken van een afspraak.
Met vriendelijke groet,
Eric Jansen

 

Hulp bij klachten
Chris Luczkow

Regio West-Brabant, Bergen op Zoom. Zeeland, Zierikzee, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen, Goes.