NLP test

Doe nu de NLP test

Veel mensen hebben wel eens gehoord van NLP. NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) is een verzameling van technieken en methodes die zeer effectief kunnen zijn om je beter te voelen en je doelen te bereiken. Omdat veel mensen wel gehoord hebben van NLP maar er nog nooit echt kennis mee hebben gemaakt, is er nu de NLP test!
De NLP test is bedacht door Joost van der Leij. Joost is een erkend NLP trainer en de auteur van veel verschillende boeken over NLP en het Enneagram. Zelf heb ik een NLP opleiding bij hem gevolgd en in samenwerking met hem bied ik de door hem bedachte NLP test aan.
Hoe werkt de NLP test?
Je neemt contact met mij op om een afspraak te maken. Tijdens de afspraak van ongeveer een uur  zal ik je enige basisprincipes van NLP uitleggen zodat je begrijpt hoe de technieken werken die wij daarna gaan doen. Vervolgens gaan wij samen deze drie verschillende technieken oefenen. Deze technieken zijn zeer goed bruikbaar om:
 Een vervelend gevoel te veranderen in een neutraal of zelfs een fijn gevoel;
 Het vervelende gevoel van een herinnering af te halen;
Te stoppen met piekeren.
Wanneer je er interesse in hebt kan ik je vertellen welke methodes en technieken ik nog meer gebruik in mijn praktijk en uiteraard is er de gelegenheid om te praten over wat ik wellicht voor jou in de rol als coach, counselor of therapeut kan betekenen.
Wat kost de NLP test?
Wij willen iedereen de gelegenheid bieden om kennis te maken met NLP. Daarom is er besloten een zeer laag tarief te rekenen. Je kunt de test doen voor slechts 25 euro. 
(De kosten van de NLP test komen niet in aanmerking voor vergoeding door verzekeraars, eventuele vervolgafspraken mogelijk wel)
Wil je nu een afspraak maken?
andjoy@live.nl
(Klik hier om te mailen)
06 – 280 487 47
(Klik hier om te bellen)
Met vriendelijke groet en tot ziens,
Eric Jansen

nlp

Wil je meer weten over Joost van der Leij? Kijk dan eens op www.tiouw.com