Qigong

Zhineng Qigong: Goed voor lichaam en geest!

Erkend & (deels) vergoed door veel verzekeraars*
Geen verwijsbrief nodig
‘s Avonds en overdag beschikbaar
Binnen twee weken een afspraak
Gunstige tarieven

Zhineng Qigong (Chi-kung) is een efficiënte Chinese bewegingsvorm. Ontwikkeld uit 5000 jaar ervaring op het gebied van Qigong in combinatie met moderne medische inzichten heeft de Chinese overheid Zhineng Qigong als de meest effectieve van de elf erkende Qigong vormen aangewezen. Dr. Pang Ming heeft deze Meditatie in Beweging ontwikkeld en haar invloed op de gezondheid in meerjarige studies uitgebreid onderzocht. Hij is opgeleid in de Chinese traditionele geneeswijzen en is westers geschoold arts.

Zhineng Qigong combineert beweging en meditatie, wat tot diepe ontspanning, concentratie en innerlijke balans leidt. Door eenvoudige, kalme bewegingen worden energiebanen geopend, kunnen blokkades oplossen en gaan het immuunsysteem en andere lichaamsfuncties beter functioneren.

Nieuw: Speciaal traject voor Burnout

Aangezien er grote positieve effecten zijn op de energiebalans en ontspanning van het lichaam, heb ik een traject ontwikkeld speciaal voor personen met burnout klachten. Persoonlijke hulp zoals beschreven op andere pagina’s van mijn site wordt dan gecombineerd met het beoefenen van Qigong.

Wil je meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

Met vriendelijke groet en tot ziens,

Eric Jansen

 

Zhineng Qigong Zeeland