Zelfbewust Verbinden

Zelfbewust Verbinden. Ga jij met ons mee?

 

– Heb jij zin in een leuk weekend samen met andere mensen?
– Wil jij je ontwikkelen als persoon?
– Wil jij je (zelf)bewustzijn vergroten?
– Wil jij leren je sneller of dieper te verbinden met andere mensen?
Ga dan met ons mee!

 

Tijdens dit weekend gaan wij jou helpen bewuster te worden van jezelf, je grenzen en je mogelijkheden om je verder te ontwikkelen als mens. Met behulp van eenvoudige theorieën en speelse oefeningen zal je een mooie stap maken om je zelfvertrouwen te vergroten en makkelijker en dieper contact te kunnen maken met andere mensen. Dit alles gaan wij gezamenlijk doen vanuit een positieve en liefdevolle energie.

Wie zijn wij?

Dit weekend wordt georganiseerd door ons, Peggy Meewis en Eric Jansen. Peggy heeft een praktijk in Geertruidenberg zij geeft Therapie & Coaching, Wellness massages en Energetische behandelingen. Eric heeft een praktijk voor (life)Coaching, Counseling & Therapie in Heinkenszand. Wij hebben van onze hobby ons beroep weten te maken en blijven onszelf ontwikkelen zowel als mens als op professioneel vlak. Een grote droom van ons beiden is om de technieken en methodes die wij al jarenlang met succes gebruiken in onze praktijk en voor ons zelf, te leren aan nog meer mensen. Dit kan op een hele fijne manier in groepen zodat je als deelnemer direct kunt oefenen met nieuw gedrag en feedback kunt krijgen van andere mensen.

 

Interesse?

Graag willen wij jou uitnodigen voor ons weekend. Heb jij interesse? Laat het ons geheel vrijblijvend weten of geef je op. Stuur ons een berichtje met daarin je naam en e-mail adres en wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.
Weet je nu al dat je zeker meegaat, laat het ons dan snel weten want vol is vol!
Zodra wij meer weten over prijs, locatie en datum zullen wij jou verder informeren.
Vriendelijke groet en wellicht tot ziens,
Peggy Meewis & Eric Jansen
andjoy@live.nl
(Klik hier om te mailen)
06 – 280 487 47
(Klik hier om te bellen)
Klik hier en gebruik het contactformulier

 

Love Buttinz